Texa Navigator Txb Hizmetimiz Sayesinde Maksimum Teşhis Maksimum Kontrol


                        

 İyinin De Daha İyisini Geliştirdik

NAVIGATOR TXB Evolution, TEXA’nın BIKE ve MARINE teşhis ortamları için özel olarak tasarladığı ve geliştirdiği yeni bir araçtır.

Donanım özellikleri, her iki ortam için mevcut tüm protokollerle uyumlu hale getirir ve entegre 16-pinli CPC konnektörü tüm diyagnostik kabloların kullanılmasına izin verir. Son derece güçlü, 16 MBit SRAM ve 8 GB’lik NAND FLASH bellek ile donatılmıştır; Bunlar mekaniğin harita dosyalarını kolayca yönetmesine izin verdiği için çok önemli özelliklerdir.

Desteklenen CAN standartları CAN tek tel yönetimi ve birden fazla ağda teşhis için ilave bir CAN denetleyicisi içerir.

 

 

Hareketli Parametre Kayıtları

NAVIGATOR TXB Evolution, “Dinamik Testler” modunda, atölyede tespit edilmeyecek belirli problemleri tanımlamak için taşıt veya tekne hareket halindeyken teşhis oturumu kaydetmenize izin verir. Arabirim, arızanın oluştuğu durumun tam bir taslağını yeniden yaratacak ve arızanın nedenlerini belirlemek ve aracın atölyeye geri döndüğünde onarımı yapabilmek için sorunun analizi için önemli unsurlar sağlayacaktır.

 

 

 

 

 

                                                    

             

Ayrılmaz Bir Çift

IDC5,normalde bir atölyede gerçekleştirilen tüm işlemleri yönetmek için TEXA’nın olağanüstü tanı yazılımıdır. TEXA’nın lider olduğu BIKE ve MARINE ortamları için tasarlanan bu sistem, onarım teknisyenlerinin hata okuma ve temizleme için kendi kendini teşhis etmeyi, mühendislik parametrelerini görüntülemeyi ve durumlarını görüntülemeyi sağlar. Kontrol ünitesi, araçta bulunan cihazların aktifleştirilmesi, ayarlanması ve konfigürasyonları, ikaz ışıklarının devre dışı bırakılması, kontrol ünitelerinin konfigürasyonu, yakıt trimleme ve enjeksiyon zamanlaması, anahtar programlamayı sağlar.20 yılı aşkın bir süredir piyasada oluşturulan dünya çapında bir ağ sayesinde IDC5, dolaşımdaki araçların olağanüstü bir şekilde kapsanmasını garanti ediyor.

 

Sürekli Derinleşmiş Bir Tanı

 

IDC5, yüklü kontrol ünitelerini tespit etmek için Global Scan, olası arızaları taramak için son derece karmaşık ve kullanışlı fonksiyonlar serisi sunar; veya Freeze Frame, kullanım koşullarını gösteren çeşitli parametrelerin ve verilerin görüntülenmesi için kullanılır.. Daha sonra, özel odaklamaya yönelik, yalnızca MARINE çevre için kolların konfigürasyonu ve BIKE çevre için CIP fonksiyonu gibi, her bir çevrenin ihtiyaçlarını karşılamak için belirli fonksiyonların uygulanmasına getirildi

 

 

 

 

 
Kaynak:Texa